7 Eylül, Cumartesi, 2024

Netflix Ücretsiz Oluyor! Reklamlı Plan Devreye Giriyor

Netflix, yeni bir radikal kararla ücretsiz reklamlı seçeneğini devreye sokuyor. Netflix abone arttırmaya yönelik bu yeni paketiyle ilgili bilgilere haberimizin devamından ulaşabilirsiniz...

Dikkatini Çekebilir

Çağrı Atabay
Çağrı Atabay
Gazetecilik mezunu olup, kısa ve öz haberin adresi olan Bihaberimvar.com projesinin sahibi.

Son zamanlarda abone sayısındaki artış istediği gibi gitmeyen Netflix, radikal değişikliklere gitmeyi planlıyor. Popülerliğini tüm dünyada sürdürmeye devam ediyor olsa da açıklamalara göre Netflix yeni ücretsiz ve reklamlı bir abonelik hizmet sunmak için çalışmalar başlatacak.

Netflix Ücretsiz mi Oluyor?

Netflix, daha önce Kenya’da ücretsiz bir planını sunmuştu. Reklama dayalı bu planını geçen yıl sonlandırdı ancak istediği artışı yakalayamadığı bazı ülkelerde bu planı devreye sokmayı planlıyor.

Kenya’da ki beklentilerin karşılanmamasından dolayı hizmeti sonlandıran Netflix, bu beklentileri karşılayacak olan reklam geliri yüksek olan ve abone sayısının düşük olduğu bazı Avrupa ve Asya ülkelerinde bu hizmeti denemeye sunacak. Böylece abone sayısında büyük bir artış hedefleyen Netflix, reklam gelirlerini de yükseltmeyi hedefliyor.

Netflix Türkiye’de Ücretsiz Olacak mı?

Reklam destekli bu ücretsiz üyelik planını reklam geliri yüksek olan ülkelerde hizmete açmayı planlıyor. Maalesef ki bu ülkeler arasında Türkiye bulunmuyor.

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Yayınlananlar