7 Eylül, Cumartesi, 2024

Temu.com güvenilir mi? Türkiye’ye Gönderiyor mu?

Temu.com güvenilir mi? Temu Türkiye güvenli mi? Temu.com'dan alışveriş yapsam Türkiye'ye gelir mi? Ne zaman gelir? Gibi merak edilen soruların tüm cevapları haberimizin devamında...

Dikkatini Çekebilir

Çağrı Atabay
Çağrı Atabay
Gazetecilik mezunu olup, kısa ve öz haberin adresi olan Bihaberimvar.com projesinin sahibi.

Son zamanlarda internette gezinirken karşımıza en çok çıkan reklamlardan biri olan ve oldukça düşük fiyatlarıyla dikkat çeken temu.com güvenilir mi? sorusu en çok merak edilenler arasında. Bizde kısa ve öz haberin adresi olarak bu soruyu sizler için cevaplandırdık.

Temu.com Güvenilir mi?

Temu.com, Türkiye’de yayın hayatına geçti ve artık Türkiye pazarında. Gümrük vergisi ile uğraşmadan alışveriş yapabileceğiniz bu Çin menşeili bir pazar yeri olan Temu.com oldukça güvenilir bir site ve gözünüz kapalı alışveriş yapabilirsiniz. Ancak dikkatli olmanızı gerektiren birkaç nokta bulunmakta.

Cevap: evet güvenilir.

Temu.com Üzerinden Alışveriş Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekilenler

Temu.com PDD Holdings’e ait güvenli bir çin menşeili alışveriş platformu olsa da bir pazar yeri olduğu için birçok satıcı bulunuyor ve dolandırılma ihtimaliniz de bulunuyor. Bu yüzden ürünü almadan önce ürün başlığını dikkatlice okuyun ayrıca satın alanların yorumlarını dikkatlice inceleyin ve yorumlardaki görselleri de kontrol edin. Yorumlar ve yoruma eklenen görseller ürünün gerçekliğini size gösterecektir.

Temu.com Türkiye’ye Gönderim Yapıyor mu? Kaç Günde Gelir?

Temu.com artık Türkiye içinde hizmet veriyor ve sizleri gümrükle de uğraştırmıyor. Hatta hepsijet ve ptt kargo üzerinden de gönderim sağlıyorlar. Temu.com’dan alışveriş yaptığınızda ürününüz yaklaşık 6-20 gün arasında size ulaşıyor.

PUBG Mobile 90 FPS Destekleyen Telefonlar (2024)

Benzer Haberler

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Yayınlananlar